Autobedrijf van Aalten B.V. Huissen


Gelati Granucci (Bemmel): Iveco 35S14

Onlangs hebben wij deze nieuwe Iveco mogen afleveren bij Gelati Granucci. Deze Iveco is in Italië voorzien van een laadbak met vriesvakken.

Gelati Granucci heeft een basis van meer dan 90 jaar ambachtelijk Italiaans ijs maken en werkt uitsluitend met natuurlijke producten. Producten die de zuiverheid van de originele smaak kunnen garanderen. Het Italiaanse ijsje van Granucci maakt je vrolijk en je wilt meer!

Wij wensen Didi Granucci en haar team veel veilige kilometers en rijplezier in hun nieuwe Iveco.

(https://granucci.nl/)

Hederakwekerij Rikken (Bemmel): Iveco AS440T/P

Onlangs hebben wij Hederakwekerij Rikken voorzien van deze mooie Iveco.Wij wensen Pim Rikken en zijn team veel plezierige en veilige kilometers toe!

Hederakwekerij Rikken is uitgegroeid als een van de grootste hederakwekerijen van Nederland, met Pim Rikken als 3e generatie aan het stuur. Ze kweken diverse soorten Hedera voor grootwinkelbedrijven en exporteurs.

(https://www.hedera-rikken.nl/)

Landbouw-Loonbedrijf Gebr. Eugelink (Eldrik): Iveco AS440T/P

Wij hebben onlangs Landbouw-Loonbedrijf Gebr. Eugelink  uit Eldrik voorzien van deze mooie Iveco!
Wij wensen de heren Eugelink vele plezierige en veilige kilometers toe!

Landbouw-Loonbedrijf Gebr. Eugelink verrichten diverse loonwerk, transport en grondverzet werkzaamheden voor veehouders, akkerbouwers, bedrijven, gemeentes, waterschap en particulieren.
Neem ook eens een kijkje op hun Facebook pagina voor mooie foto’s!

(http://www.eugelinkeldrik.nl/)

Han Bussink VOF (Ulft): Iveco AS440T/P

Wij hebben onlangs Internationaal Transportbedrijf Han Bussink VOF uit Ulft voorzien van deze mooie, gebruikte Euro 6 Iveco.

Wij wensen de heren Bussink vele plezierige en veilige kilometers toe!


Van den Broek (Heteren): Iveco 50C18

Het wagenpark van de specialist in wegenbouwtechniek, asfaltreparaties en putsteltechniek uit Heteren is uitgebreid met een Iveco 50C18. In de bekende gele bedrijfskleur werd deze Iveco met open laadbak onlangs afgeleverd.
Van den Broek is een bedrijf met een rijke historie met de focus op het onderhoud van wegen en putsteltechniek. Van den Broek kenmerkt zich door een grote kennis en ervaring van wegenbouw techniek.

Wij wensen de firma Van den Broek Heteren veel veilige kilometers en rijplezier met hun nieuwste aanwinst!

( https://vandenbroekheteren.nl/ )

Heijnen metaalbewerking (Groesbeek): Iveco 35C18

Onlangs leverden wij aan Heijnen metaalbewerking uit Groesbeek deze nieuwe Iveco 35C18.
"Met roestvrijstaal kan je hele mooie dingen maken. Het is secuur werk en ligt ons, aldus Heijnen metaalbewerking.
Heijnen metaalbewerking is de specialist als het gaat om het maken van moderne RVS trappen, het visitekaartje voor elk bedrijf. Naast moderne RVS trappen maakt Heijnen metaalbewerking alle denkbare toepassingen van roestvrijstaal.
Deurduwers, beplatingen, hekwerken en speciale bouwelementen.

Wij wensen firma Heijnen veel plezier en veilige kilometers met deze mooie Iveco!

(http://www.heijnenmetaalbewerking.nl)


VCA Koeriers (Arnhem): Iveco 35C17

Onlangs leverden wij aan VCA Koeriers uit Arnhem deze Iveco 35C17.
VCA Koeriers is een koeriersdienst in Arnhem. Ze vervoeren uw zending (van envelop tot pallet) snel en goed naar de juiste bestemming. Of die bestemming nu bij u om de hoek is of aan de andere kant van de wereld, hun ervaren en representatieve koeriers garanderen altijd een tijdige en zorgvuldige aflevering. Persoonlijk contact en uitstekende service staan hoog in het vaandel bij VCA Koeriers!

Wij wensen VCA Koeriers veel plezier en veilige kilometers met deze Iveco!

(https://vcakoeriers.nl/)


I&G events (Elst): Iveco 35C14

Onlangs leverden wij aan I&G events uit Elst deze Iveco 35C14.

I&G events is een full service standbouwbedrijf die gespecialiseerd is in totaal inrichting voor (sport)evenementen, beurzen, exposities, congressen en tijdelijke presentaties. I&G events verzorgen uw evenement van begin tot einde, van conceptontwikkeling tot ontwerp en realisatie. De werkzaamheden beperken zich niet alleen tot Nederland. Tot ver in Europa kunt u medewerkers van I&G events tegen komen.

Wij wensen I&G events veel plezier en veilige kilometers met deze Iveco!

(http://www.igevents.nl/)

Boomontzorging (Herveld): Iveco AS440S45T/P EEV

Onlangs leverden wij aan Boomontzorging uit Herveld deze Iveco AS440S45T/P EEV. BoomOntzorging is een deskundig en gespecialiseerd boomadvies- en boomverzorgingsbedrijf. Door hun gedegen theoretische kennis omtrent het functioneren van bomen te combineren met jarenlange ervaring met het werken in bomen, kan BoomOntzorging u altijd van een praktisch en gericht boom technisch advies voorzien.

Wij wensen Boomontzorging veel plezier en veilige kilometers met deze vrachtwagen!

(https://boomontzorging.com/)

Houthandel van Woudenberg (Homoet): Iveco 50C18

Onlangs leverden wij aan Houthandel van Woudenberg uit Homoet deze nieuwe Iveco 50C18.

Houthandel van Woudenberg is al meer dan 50 jaar een begrip in de regio. Een bedrijf met veel kennis en ervaring, van vader op zoon. Van Woudenberg levert hoogwaardig constructiehout voor iedere doe-het-zelver. Met het hout van Van Woudenberg maakt u de mooiste overkappingenschuttingenblokhutten en garages.

Wij wensen Houthandel van Woudenberg veel plezier en veilige kilometers met hun nieuwe voertuig!

(https://www.cvanwoudenberg.nl/)

Knuiman Tuinplanten (Oosterhout): Iveco 35C18

Nieuwe Iveco 35C18 voor Knuiman Tuinplanten in Oosterhout.

De firma Knuiman Tuinplanten heeft in december 2020 een nieuwe Iveco 35C18 in gebruik genomen. De witte Iveco 30C18 met open laadbak is geheel naar de wensen van Knuiman Tuinplanten ingericht en uitgevoerd.

In het tuincentrum van Knuiman hebben zij een breed assortiment aan tuinplanten. Daarnaast hebben zij ook diverse soorten grond, bodemverbeteraars, bemesting en een mooi assortiment aan buiten potterie. Bij Knuiman Tuinplanten winkelen gaat net even anders … zij hebben namelijk geen winkelwagens maar kruiwagens om al uw planten te verzamelen! De winkel is ruim opgezet en er is voldoende parkeergelegenheid. Knuiman Tuinplanten en hun medewerkers helpen u graag met het uitzoeken van uw tuinplanten en het geven van advies. 

Wij wensen de firma Knuiman Tuinplanten veel veilige kilometers en rijplezier.

( http://www.knuimantuinplanten.nl )

TEAK & TERRAS (Elst): Iveco 120 EL

Onlangs leverden wij aan Teak & Terras uit Elst een mooie nieuwe Iveco.

Teak & Terras ruilden hun oude voertuig in voor een gloednieuwe Iveco 120EL met laadbak. Deze witte bakwagen voorziet Teak & Terras de komende jaren van alle rijgemakken die een moderne en geïnnoveerde Iveco kan bieden.

Gedreven door enthousiasme voor het vak importeert Teak & Terras unieke meubelen met karakter, sfeer en natuurlijke materialen. Ben je op zoek naar een nieuwe eettafel of vitrinekast? Teak & Terras heeft voor ieder wat wils. Laat je inspireren en ga voor nog meer lifestyle meubelen eens naar hun showroom in Elst.

Wij wensen Teak & Terras veel plezier met hun nieuwe voertuig!

( https://teakenterras.nl/ )


ABBENHUIS TEXTIEL (Arnhem): Iveco 50C18

Wij mochten aan de firma Abbenhuis Textiel een nieuwe Iveco leveren. De witte Iveco 50C18 is geleverd met een laadbak volgens de specificaties van de klant. De Graaff Carrosserie Zevenhuizen heeft de laadbak geleverd en op de nieuwe Iveco gemonteerd.

Abbenhuis Textiel is dé specialist in al uw ondergoed en nachtkleding. Bekijk hun website www.abbenhuistextiel.nl en vind snel het beste en voordeligste ondergoed.

Wij wensen de firma Abbenhuis Textiel veel veilige kilometers en rijplezier met hun gloednieuwe witte Iveco.


GELATI GRANUCCI (Bemmel): Iveco 35S14

Wij mochten afgelopen week deze nieuwe Iveco afleveren aan de firma Gelati Granucci. Het gaat in dit geval om een Iveco 35S14. De witte Iveco is in Italië voorzien van een laadbak met vriesvakken. Na een kleine vertraging door de voor iedereen bekende lockdown, kan ijsbedrijf Granucci eindelijk haar klanten voorzien van hun lekkernijen.

Gelati Granucci produceert ijs van perfecte kwaliteit en ijs dat lekker smaakt. Als bewijs van kwaliteit, heeft Edi Granucci in 1996 de Coppa d’ Oro, de wereldbeker voor ijsbereiders, gewonnen met het hazelnoot ijs. Elke dag werken zij met de beste producten en ingrediënten. Dezelfde eisen worden ook aan hun leveranciers gesteld, waardoor Granucci hun ijs met de juiste en hoogste kwaliteit kan produceren.

Wij wensen Gelati Granucci veel veilige kilometers en rijplezier in hun nieuwe Iveco.

( https://granucci.nl/ )


WERNKE (Westervoort): Iveco 35S16

Onlangs leverden wij aan Wernke Hoveniersbedrijf uit Westervoort deze nieuwe Iveco Daily 35S16. De gloednieuwe Iveco werd geleverd in de groene kleuren van Wernke en is van de voor hun kenmerkende reclame voorzien.

Wil jij een tuin, die niet alleen mooi is, maar ook praktisch, dan kan Hoveniersbedrijf Wernke van jouw wensen en eisen een goed tuinontwerp maken. Zij zijn van alle markten thuis; van sierbestrating tot het aanleggen van een vijver. Naast het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin, verzorgen zij ook de aanleg van beregeningsinstallaties en zijn ze gespecialiseerd in het veilig verwijderen van bomen. Neem eens een kijkje op hun Facebook pagina voor leuke weetjes.

Wij wensen Wernke Hoveniersbedrijf veel plezier en veilige kilometers met hun nieuwe voertuig!

( https://wernke.nl/ )


RUTOLUX (Groesbeek): Iveco 50C15.

De firma Rutolux uit Groesbeek heeft een nieuwe Iveco gekocht. De chassis-cabine is door Rutolux zelf opgebouwd met een glasrasteel en van binnen volledig betimmerd en ingericht. De oranje Iveco is direct in gebruik genomen en is sinds vrijdag te bewonderen op de Groesbeekse wegen.

Rutolux opereert, vanuit de professionele en zeer moderne fabriek in Groesbeek, in heel Nederland. Rutolux werkt met vaste professionele teams, die garant staan voor vakkundige montage. Naast aluminium kozijnen kunt u bij Rutolux ook terecht voor complete levering en montage van zonwering en rolluiken. U heeft op deze manier alles in één hand en het geheel kan mooi op elkaar worden afgestemd.   

Wij wensen de onderneming Rutolux veel veilige kilometers en rijplezier met hun nieuwe Iveco!

( http://rutolux.nl )

BUURMAN PLANTEN (Bemmel): Iveco S-way 190S46

De eerste Iveco S-way bakwagen in Nederland voor Buurman Planten!!

Deze nieuwe rode Iveco 190S46 AS S-Way bakwagen voor Buurman Planten is door ons afgeleverd. Dit is de eerste S-Way bakwagen die in Nederland geleverd is en de wegen op gaat.
De laadbak is overgebouwd door Dimaro Carrosserie en verder geheel naar de wensen van de klant aangepast.
Tevens is dit voertuig met het oog op de toekomst ook LZV uitgevoerd.

Wij wensen het team van Buurman Planten heel veel veilige en plezierige kilometers toe met deze prachtige Iveco !

( https://www.buurmanplanten.nl/ )


GEBR. EUGELINK ELDRIK (Laag-Keppel): Iveco Stralis

Ook aan Loon- en landbouwbedrijf Gebr. Eugelink mochten wij een nieuwe Iveco leveren.
Het betreft hier een Iveco Stralis XP die voor diverse soorten transport kan worden ingezet.
Wij hebben dit voertuig onder andere voorzien van een PTO, camerasysteem en diverse extra verlichting.

Wij wensen het team van Eugelink en chauffeur Arno heel veel plezierige en veilige kilometers met deze prachtige Stralis!

( http://www.eugelinkeldrik.nl/ )


REMIE TRANSPORT (Huissen): Iveco Eurocargo

Onlangs mochten wij deze prachtige Iveco Eurocargo leveren aan Remie Transport te Huissen.
Het eindresultaat mag er zijn, foto’s zeggen meer dan 1000 woorden!

Wij wensen Joost en het hele team van Remie Transport heel veel plezierige en veilige kilometers toe!

( https://www.facebook.com/remietransporthuissen/ )


MABO BOOMKWEKERIJEN (Randwijk): Iveco 50C18

Mabo boomkwekerijen hebben hun wagenpark uitgebreid met een gloednieuwe Iveco. De Iveco 50C18 met open laadbak is geleverd in hun traditionele groene kleur. De laadbak is helemaal op maat gemaakt naar de wensen van Mabo.

Sinds 1984 kweekt Mabo de beste kwaliteit bomen. Mabo Boomkwekerijen heeft een breed en zeer exclusief assortiment vormbomen in teeltzakken. De vormbomen worden 1 jaar in vorm gekweekt in speciale teeltzakken, daarna zijn de bomen geschikt voor uitlevering. De vollegrondsteelt van Mabo Boomkwekerijen bestaat uit een breed en zeer exclusief assortiment laan- sier- park- en vruchtbomen.

Wij wensen Mabo boomkwekerijen veel veilige kilometers en rijplezier met hun nieuwe Iveco.

( https://www.mabo.nl/ )


VAN DEN BROEK (Heteren): Iveco 50C18

Het wagenpark van de specialist in wegenbouwtechniek, asfaltreparaties en putsteltechniek uit Heteren is uitgebreid met een Iveco 50C18. In de bekende gele bedrijfskleur werd deze Iveco met open laadbak in november aangeleverd.

Van den Broek is een bedrijf met een rijke historie met de focus op het onderhoud van wegen en putsteltechniek. Van den Broek kenmerkt zich door een grote kennis en ervaring van wegenbouw techniek.

Wij wensen de firma Van den Broek Heteren veel veilige kilometers en rijplezier met hun nieuwste aanwinst!

( http://www.vandenbroekheteren.nl/ )
GERARD HAAG (Elst) : Iveco AS440S48T/P

Wat een mooi plaatje!
Deze Iveco AS440S48T/P hebben wij mogen leveren aan Gerard Haag.

Wij wensen Gerard Haag veel veilige kilometers en rijplezier met zijn nieuwste aanwinst!


NICLEN B.V. (Bunschoten-Spakenburg): Iveco 35S18

Onlangs leverden wij aan NicLen BV uit Bunschoten-Spakenburg deze nieuwe Iveco 35S18.

Niclen is een verhuurmaatschappij van professioneel licht-, geluid- en riggingmaterialen. Voor elke productie verhuren zij de juiste materialen van de hoogste kwaliteit met een zeer scherpe huurprijs.

Wij wensen NicLen BV veel plezier met hun nieuwe voertuig!

( https://www.niclen.nl/ )


DERKSEN VEILINGBEDRIJF (Arnhem): Iveco 50C15.

Onlangs leverden wij aan Derksen Veilingbedrijf uit Arnhem deze nieuwe Iveco 50C15. Op 5 september 1945 organiseerde Derksen haar eerste veiling en dat maakt Derksen Veilingbedrijf tot het oudste veilingbedrijf van Gelderland en het enige veilinghuis in Arnhem. Derksen Veilingbedrijf is gespecialiseerd in het veilen van kunst, antiek, inboedelgoederen en vastgoed. Veilingmeester Albert Keddeman, zijn vrouw Liesbeth en een team van vaste medewerkers staan garant voor service, klantvriendelijkheid en laagdrempeligheid.

 Wij wensen Derksen Veilingbedrijf veel plezier met hun nieuwe voertuig!

( https://www.derksen-veilingbedrijf.nl/ )


TER RIELE (Wilp en Bemmel): Iveco AS440T/P Euro 6

Deze mooie Iveco leverden wij aan B. Ter Riele Transporten uit Wilp en Bemmel.   B. Ter Riele Transporten kocht bij ons hun allereerste Iveco als uitbreiding van hun wagenpark en kan ingezet worden voor alle soorten transporten. Ter Riele is actief in de transport en logistiek,  met verschillende activiteiten; sierteelttransport, geconditioneerd vervoer, ADR - en veetransport. Tevens heeft dit familiebedrijf een PSG 15 loods waar opslag plaats kan vinden van ADR goederen.

De directie van Ter Riele Transporten V.O.F. is al jaren bewust bezig met het milieu; door op een juiste manier met de nieuwste technieken om te gaan, wordt o.a. het brandstofverbruik geoptimaliseerd en zo de CO2 uitstoot verlaagd. De inzet van deze IVECO AS440T/P Euro 6 draagt hier ook een steentje aan bij.

Wij wensen Ter Riele veel plezier met hun nieuwe voertuig!

( http://www.terriele.nl/ )


DE WIJK HOVENIERS (Huissen): Iveco 35S12.

Onlangs leverden wij aan De Wijk Hoveniers uit Huissen deze nieuwe Iveco 35S12. De Wijk Hoveniers verzorgt al bijna 25 jaar tuinontwerpen, tuinaanleg en onderhoud van tuinen in Huissen en omgeving. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een belangrijk speerpunt van dit hoveniersbedrijf. Ze bieden daarom onder andere dienstverbanden aan voor mensen met een beperking.

Wij wensen De Wijk hoveniers veel plezier met hun nieuwe voertuig!

( https://www.dewijkhoveniers.nl/ )


VELCO (Huissen): Iveco 35S14.

Onlangs leverden wij aan Velco uit Huissen een Iveco 35S14. Velco Huissen is leverancier van Bos-, tuin-, park- en golfbaanmachines, alsmede reinigingsmachines en transportvoertuigen in de breedste zin van het woord. Tevens verrichten zij ook onderhoud aan deze machines.

Wij wensen Velco veel plezier met deze mooie Iveco!

( http://www.velcohuissen.nl/ )


J. VOS & ZN. Transport VOF (Heteren): Iveco AS 440 S 51 T/P XP.

In maart 2019 hebben wij Internationaal Transportbedrijf J. Vos & Zn. uit Heteren voorzien van een Iveco AS440S51T/P XP. De firma Vos uit Heteren schafte hiermee hun tweede Euro 6 vrachtwagen aan. Deze mooie Euro 6 Stralis is in de limited special edition uitvoering.

Vos Transport is een begrip in de regio als het gaat om vervoer van bouwmaterialen zowel nationaal als internationaal. Wij wensen J. Vos & Zn. uit Heteren veel succes met hun nieuwe Iveco.

( http://www.jvostransport.nl )

VAN MARWIJK LEDERWAREN (Elst): Iveco 35S14.

Onlangs leverden wij aan van Marwijk lederwaren uit Elst een Iveco 35S14. Van Marwijk lederwaren staan op diverse markten in de omgeving (o.a. Arnhem, Elst en Nijmegen), met hun mooie assortiment damestassen, herentassen, portemonnees, riemen en diverse andere lederwaren.

Wij wensen van Marwijk lederwaren veel plezier met hun nieuwe voertuig!

( https://www.facebook.com/tassenopdemarkt/ )RUTOLUX (Groesbeek): Iveco 50C15.

Rutolux ruilde hun oude Iveco in voor een nieuwe oranje Iveco 50C15. Zij bouwden zelf hun laadbak over, nadat deze zorgvuldig was gerenoveerd.

Rutolux B.V. vindt zijn oorsprong in Groesbeek in het jaar 1971. Aanvankelijk met de productie en montage van binnen- en buitenzonwering en later ook rolluiken. In 1986 hebben zij met succes de overstap gemaakt naar de productie en montage van ramen, deuren, kozijnen en serres vervaardigd van aluminium profielen.

Vandaag de dag zijn zij op dit terrein een internationale speler en worden vanuit eigen fabriek hoogwaardige en innovatieve oplossingen vervaardigd met als basis aluminium profielen. Er wordt gewerkt met de meest geavanceerde machines en de modernste productieprocessen. De zakelijke en professionele markt is waar zij zich thuis voelen. Echter, de consument kan ook nog steeds profiteren van hun expertise en is dan ook van harte welkom.

Wij wensen de firma Rutolux veel rijplezier met hun nieuwe Iveco!

( http://rutolux.nl )


TEAK & TERRAS (Elst): Iveco 35C15.

Onlangs leverden wij aan Teak&Terras uit Elst deze mooie Iveco 35C15. Teak &Terras importeert al ruim 17 jaar meubelen uit Azië voor binnen en buiten. Wilt u uw meubels direct meenemen, dan is dit door de aanwezigheid van een goed gevuld magazijn ook vaak mogelijk. Maatwerk en kosteloos leveren van uw meubelen is ook een service die Teak &Terras kan bieden. Laat u inspireren en ga voor nóg meer lifestyle meubelen eens naar de showroom in Elst.

 Wij wensen Teak & Terras veel plezier met hun nieuwe voertuig!

( https://teakenterras.nl/ )


VAN DEN BROEK (Heteren): Iveco AS440T/P.

De specialist in wegenbouwtechniek, asfaltreparaties en putsteltechniek uit Heteren heeft het wagenpark uitgebreid met een Iveco AS440T/P.

Van den Broek is een bedrijf met een rijke historie. Sinds de oprichting in 1938 heeft het bedrijf verschillende fasen gekend, maar altijd met een focus op het onderhoud van wegen.

Naast de producten die ze zelf produceren importeren ze vanuit de hele wereld de beste en meest innovatieve producten en materialen. Van den Broek kenmerkt zich door een diepe kennis en ervaring van wegenbouw techniek.

Wij wensen de firma Van den Broek veel rijplezier met hun nieuwste aanwinst!

( http://www.vandenbroekheteren.nl/ )


RUTOLUX (Groesbeek): Iveco 50C15.

De firma Rutolux uit Groesbeek heeft dit jaar twee nieuwe Iveco voertuigen besteld. Inmiddels is het eerste voertuig in Groesbeek afgeleverd. Rutolux heeft het wagenpark uitgebreid met een in bedrijfskleuren gespoten Iveco 50C15. De chassis-cabine is door Rutolux zelf opgebouwd met een glasrasteel en van binnen volledig betimmerd en ingericht.

Rutolux opereert, vanuit de professionele en zeer moderne fabriek in Groesbeek, in heel Nederland. Rutolux werkt met vaste professionele teams, die garant staan voor vakkundige montage. Naast aluminium kozijnen kunt u bij Rutolux ook terecht voor complete levering en montage van zonwering en rolluiken. U heeft op deze manier alles in één hand en het geheel kan mooi op elkaar worden afgestemd.

Wij wensen de onderneming Rutolux veel succes met hun nieuwe Iveco!

( http://rutolux.nl )

 

BUURMAN PLANTEN EXPORT (Bemmel): Iveco Stralis AS190S46/P.

In april 2018 leverden wij aan de firma Buurman Planten Export uit Bemmel een gloednieuwe Iveco Stralis. De motorwagen was vanuit de fabriek geleverd als chassis/cabine. De firma Dimaro heeft de oude laadbak overgezet op de nieuwe motorwagen. Met eigen transport haalt Buurman de planten bij de kwekers. Indien gewenst bezorgen zij de planten ook zelf bij de klant. Zo importeren zij zelf rechtstreeks planten uit Zuid-Europa. Meerdere keren per jaar worden Spaanse en Italiaanse leveranciers bezocht. De planten halen zij op het juiste moment naar Nederland, laten deze eerst acclimatiseren in eigen kwekerij, om ze vervolgens dan pas uit te leveren aan de klanten. Op deze manier zal de consument het langst plezier hebben van zijn plant. Wij wensen de firma Buurman Planten Export veel succes met hun nieuwste aanwinst.

( http://buurmanplanten.nl )


Rent-All B.V. (Bemmel): Iveco 40 C 18 (incl. overbouwen laadbak met laadklep)

In april 2017 leverden wij aan Rent-All B.V. uit Bemmel een nieuwe Iveco. De firma Rent-All kocht een nieuwe Iveco 40C18A8 waarbij wij een laadbak met laadklep overbouwden. Deze witte uitbreiding van hun wagenpark kan ingezet worden om u te voorzien van licht, geluid, rigging en video. Rent-All is de nummer één verhuurder van professionele licht-, video-, geluidsapparatuur en rigging in Nederland. Rent-All steunt uw organisatie bij festivals, concerten, televisie, in het theater of business events. Zij hebben alles in huis om uw evenement en uw publiek te laten genieten van de hoogste kwaliteit geluid, licht en video. In ruim 25 jaar heeft Rent-All een grote bijdrage geleverd aan het succes van veel, zeer veel tv-producties, theatervoorstellingen, zakelijke evenementen, concerten en festivals, waaronder bijvoorbeeld; De Nijmeegse Vierdaagse, festival Qlimax, dancefestijn Sensation, het Songfestival Kopenhagen en wielerronde Giro d’Italia in Apeldoorn. Wij wensen Rent-All BV veel succes met hun nieuwste Iveco aanwinst.

( http://www.rentall.eu )


J. Vos & Zn. Transport VOF (Heteren): Iveco AS 440 S 51 T/P (510pk)

In april 2017 hebben wij Internationaal Transportbedrijf J. Vos & Zn. uit Heteren voorzien van een gloednieuwe Iveco. De firma Vos uit Heteren schafte hiermee hun eerste Euro 6 vrachtwagen aan. Int. Transportbedrijf J. Vos & Zn. investeerde in een mooie witte Iveco AS440S51T/P met een 510 Pk motor. J. Vos & Zn. Transport is een begrip in de regio als het gaat om transport van bouwmaterialen zowel nationaal als internationaal. Wij wensen Internationaal Transport J. Vos & Zn. uit Heteren veel succes met hun nieuwe Iveco.

( http://www.jvostransport.nl )


Tuincentrum Bloemendaal (Drempt): Iveco ML75E16 (met laadbak)

In april 2017 hebben wij Tuincentrum Bloemendaal uit Drempt voorzien van een Iveco. De firma Bloemendaal heeft geïnvesteerd in een witte Iveco ML75E16 met laadbak. Bij Tuincentrum Bloemendaal vindt u een ruim assortiment aan kamerplanten. Kleine planten maar ook gróte palmen staan bij hen te pronken. Met hun assortiment buitenplanten kunt u elk seizoen uw tuin en bloembakken een kleurrijk aanzien geven. Bomen – heesters – rozen – vaste planten – klimplanten enzovoort, zowel rijkbloeiend als groenblijvend, de keuze is groot. Bloemendaal hoveniers uit Drempt zijn gespecialiseerd in het aanleggen, renoveren en ook onderhouden van tuinen zowel particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Wij wensen Tuincentrum Bloemendaal uit Drempt veel succes met hun nieuwe Iveco.

( http://tuincentrumbloemendaal.com )

E-mailen
Bellen