Autobedrijf Van Aalten B.V. Huissen

Afgeleverde Voertuigen.

In deze rubriek vindt u voertuigen, die wij hebben afgeleverd.

 

 

TEAK & TERRAS (Elst): Iveco 35C15.

Onlangs leverden wij aan Teak&Terras uit Elst deze mooie Iveco 35C15. Teak &Terras importeert al ruim 17 jaar meubelen uit Azië voor binnen en buiten. Wilt u uw meubels direct meenemen, dan is dit door de aanwezigheid van een goed gevuld magazijn ook vaak mogelijk. Maatwerk en kosteloos leveren van uw meubelen is ook een service die Teak &Terras kan bieden. Laat u inspireren en ga voor nóg meer lifestyle meubelen eens naar de showroom in Elst.

 Wij wensen Teak & Terras veel plezier met hun nieuwe voertuig!

( https://teakenterras.nl/ )

 

VAN DEN BROEK (Heteren): Iveco AS440T/P.

De specialist in wegenbouwtechniek, asfaltreparaties en putsteltechniek uit Heteren heeft het wagenpark uitgebreid met een Iveco AS440T/P.

Van den Broek is een bedrijf met een rijke historie. Sinds de oprichting in 1938 heeft het bedrijf verschillende fasen gekend, maar altijd met een focus op het onderhoud van wegen.

Naast de producten die ze zelf produceren importeren ze vanuit de hele wereld de beste en meest innovatieve producten en materialen. Van den Broek kenmerkt zich door een diepe kennis en ervaring van wegenbouw techniek.

Wij wensen de firma Van den Broek veel rijplezier met hun nieuwste aanwinst!

( http://www.vandenbroekheteren.nl/ )


RUTOLUX (Groesbeek): Iveco 50C15.

De firma Rutolux uit Groesbeek heeft dit jaar twee nieuwe Iveco voertuigen besteld. Inmiddels is het eerste voertuig in Groesbeek afgeleverd. Rutolux heeft het wagenpark uitgebreid met een in bedrijfskleuren gespoten Iveco 50C15. De chassis-cabine is door Rutolux zelf opgebouwd met een glasrasteel en van binnen volledig betimmerd en ingericht.

Rutolux opereert, vanuit de professionele en zeer moderne fabriek in Groesbeek, in heel Nederland. Rutolux werkt met vaste professionele teams, die garant staan voor vakkundige montage. Naast aluminium kozijnen kunt u bij Rutolux ook terecht voor complete levering en montage van zonwering en rolluiken. U heeft op deze manier alles in één hand en het geheel kan mooi op elkaar worden afgestemd.

Wij wensen de onderneming Rutolux veel succes met hun nieuwe Iveco!

( http://rutolux.nl )


 

BUURMAN PLANTEN EXPORT (Bemmel): Iveco Stralis AS190S46/P.

In april 2018 leverden wij aan de firma Buurman Planten Export uit Bemmel een gloednieuwe Iveco Stralis. De motorwagen was vanuit de fabriek geleverd als chassis/cabine. De firma Dimaro heeft de oude laadbak overgezet op de nieuwe motorwagen. Met eigen transport haalt Buurman de planten bij de kwekers. Indien gewenst bezorgen zij de planten ook zelf bij de klant. Zo importeren zij zelf rechtstreeks planten uit Zuid-Europa. Meerdere keren per jaar worden Spaanse en Italiaanse leveranciers bezocht. De planten halen zij op het juiste moment naar Nederland, laten deze eerst acclimatiseren in eigen kwekerij, om ze vervolgens dan pas uit te leveren aan de klanten. Op deze manier zal de consument het langst plezier hebben van zijn plant. Wij wensen de firma Buurman Planten Export veel succes met hun nieuwste aanwinst.

( http://buurmanplanten.nl )


Rent-All B.V. (Bemmel): Iveco 40 C 18 (incl. overbouwen laadbak met laadklep)

In april 2017 leverden wij aan Rent-All B.V. uit Bemmel een nieuwe Iveco. De firma Rent-All kocht een nieuwe Iveco 40C18A8 waarbij wij een laadbak met laadklep overbouwden. Deze witte uitbreiding van hun wagenpark kan ingezet worden om u te voorzien van licht, geluid, rigging en video. Rent-All is de nummer één verhuurder van professionele licht-, video-, geluidsapparatuur en rigging in Nederland. Rent-All steunt uw organisatie bij festivals, concerten, televisie, in het theater of business events. Zij hebben alles in huis om uw evenement en uw publiek te laten genieten van de hoogste kwaliteit geluid, licht en video. In ruim 25 jaar heeft Rent-All een grote bijdrage geleverd aan het succes van veel, zeer veel tv-producties, theatervoorstellingen, zakelijke evenementen, concerten en festivals, waaronder bijvoorbeeld; De Nijmeegse Vierdaagse, festival Qlimax, dancefestijn Sensation, het Songfestival Kopenhagen en wielerronde Giro d’Italia in Apeldoorn. Wij wensen Rent-All BV veel succes met hun nieuwste Iveco aanwinst.

( http://www.rentall.eu )


J. Vos & Zn. Transport VOF (Heteren): Iveco AS 440 S 51 T/P (510pk)

In april 2017 hebben wij Internationaal Transportbedrijf J. Vos & Zn. uit Heteren voorzien van een gloednieuwe Iveco. De firma Vos uit Heteren schafte hiermee hun eerste Euro 6 vrachtwagen aan. Int. Transportbedrijf J. Vos & Zn. investeerde in een mooie witte Iveco AS440S51T/P met een 510 Pk motor. J. Vos & Zn. Transport is een begrip in de regio als het gaat om transport van bouwmaterialen zowel nationaal als internationaal. Wij wensen Internationaal Transport J. Vos & Zn. uit Heteren veel succes met hun nieuwe Iveco.

( http://www.jvostransport.nl )


Tuincentrum Bloemendaal (Drempt): Iveco ML75E16 (met laadbak)

In april 2017 hebben wij Tuincentrum Bloemendaal uit Drempt voorzien van een Iveco. De firma Bloemendaal heeft geïnvesteerd in een witte Iveco ML75E16 met laadbak. Bij Tuincentrum Bloemendaal vindt u een ruim assortiment aan kamerplanten. Kleine planten maar ook gróte palmen staan bij hen te pronken. Met hun assortiment buitenplanten kunt u elk seizoen uw tuin en bloembakken een kleurrijk aanzien geven. Bomen – heesters – rozen – vaste planten – klimplanten enzovoort, zowel rijkbloeiend als groenblijvend, de keuze is groot. Bloemendaal hoveniers uit Drempt zijn gespecialiseerd in het aanleggen, renoveren en ook onderhouden van tuinen zowel particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Wij wensen Tuincentrum Bloemendaal uit Drempt veel succes met hun nieuwe Iveco.

( http://tuincentrumbloemendaal.com )

Opbellen
E-mail