Autobedrijf van Aalten B.V. Huissen

Nieuwbouw.

 

Nieuwbouw afgerond en in bedrijf

In oktober 2016 werden de laatste voorbereidingen en veranderingen aan de werkplaats aangebracht. De remmenbank en het magazijn zijn in het pand verwerkt. De bestrating is voor en rondom het gebouw gelegd. Het magazijn is ingericht en de verhuizing kon beginnen. De belangrijke details zijn met hulp van vele vrijwilligers, die hun uiterste best hebben gedaan om onze garage helemaal naar onze stijl af te ronden, inmiddels aangebracht. Op 14 oktober deed de RDW een schouwing en zag dat alles volgens de regels was, en vervolgens was de eerste APK keuring op de Gerberalaan 7 een feit. 17 oktober konden we zonder grote problemen volledig aan het werk in de gloednieuwe garage. Met de nieuwste technologie, een indeling van de garage en het magazijn overeenkomstig aan de moderne eisen van een garagebedrijf en een grotere capaciteit kunnen wij u nog beter van dienst zijn. Wij hopen dat wij u snel op de Gerberalaan te kunnen verwelkomen.


Vorderingen nieuwbouw, mei 2016

Na veel hard werk en de nodige vergaderingen, is de laatste fase van de bouw van onze garage begonnen. Alles begint op zijn plaats te vallen en wij krijgen het gevoel dat we er ieder moment van start kunnen gaan. Er moet natuurlijk nog een hoop gebeuren en de laatste loodjes wegen het zwaarst. De vele details worden nu nog aangebracht en de apparatuur moet nog aangesloten worden, maar het einde en tevens nieuwe start nadert.

 

De eerste steen gelegd

Op 1 april 2016 hebben Leo en Theo van Aalten samen met hun familie de eerste steen gelegd van het nieuwe bedrijfsgebouw aan de Gerberalaan 7 in Huissen. Dit is precies 54 jaar, nadat de eerste steen is gelegd door de vorige generatie Van Aalten op 1 april 1962 van de huidige locatie aan de Karstraat.

Het pand is rondom al dicht. De vloer van de kantoren is gestort. Het geheel begint op een garage te lijken.


Vorderingen nieuwbouw, maart 2016

Het pand begint eindelijk vormen aan te nemen. Het begint op een bedrijfspand lijken, maar de werkzaamheden zijn nog lang niet klaar.


Nieuwbouw begin

Na lange voorbereidingen en onderhandelingen zijn we definitief begonnen aan de bouw van ons nieuwe bedrijfspand. Deze nieuwe werkplaats wordt op het industrieterrein in Huissen gebouwd. Op de Gerberalaan 7 moet de nieuwe garage dit jaar klaar zijn.


In de nieuwe werkplaats zijn alle technische innovaties op het gebied van autotechniek doorgevoerd. Het pand van circa 750 vierkante meter is voorzien van bijvoorbeeld 2 putten, een rollerbank, een hefbrug en een efficiënter ingericht magazijn. Met 3 grote roldeuren aan de voorkant en 4 grote roldeuren aan de achterkant kunnen wij onze huidige logistieke problemen beter het hoofd bieden.Wethouder Theo Peren heeft donderdag 5 november 2015 in aanwezigheid van zowel de eigenaren als de jonge opvolgers de eerste paal geslagen voor de nieuwbouw van Autobedrijf Van Aalten en Van Aalten’s Internationaal Transportbedrijf. De gemeente is erg blij met deze nieuwbouw en feliciteert de huidige en toekomstige ondernemers met deze gelegenheid en komt graag in 2016 kijken naar de (her)opening van het bedrijf.

 

E-mailen
Bellen