Autobedrijf van Aalten B.V. Huissen

Nieuws.


Autobedrijf van Aalten op schoolbezoek bij IKC de Abacus in Huissen.


Ieder kind kan worden wat hij/zij wil, dat is het thema van de kinderboekenweek 2021.
Ter gelegenheid hiervan hebben papa's, mama’s, opa's en oma's bij IKC de Abacus vertelt over hun beroep. Ook autobedrijf van Aalten was afgelopen vrijdag van de partij. Na een kort verhaaltje mochten de kinderen van groep 5  als echte chauffeurs in de vrachtwagen zitten en zelf eens ervaren wat nou een dode hoek is.
Nu maar hopen dat er een toekomstige vrachtwagenchauffeur of monteur bij zit. 🙂

Met het plaatsen van 92 zonnepanelen zijn wij als Autobedrijf van Aalten weer een stap verder met het verduurzamen van ons bedrijfspand. Hiermee dragen wij niet alleen bij aan een beter milieu maar besparen we ook in de energiekosten.       Win-win!


Remie Transport neemt transportopdrachten en chauffeurs Van Aalten’s Internationaal Transportbedrijf over.

Vanaf 1 september heeft Van Aalten’s Internationaal Transportbedrijf B.V. haar opdrachten en chauffeurs in goede harmonie ondergebracht bij Remie Transport B.V. in Huissen. Door het groeiend aantal klanten en aangeboden voertuigen bij Autobedrijf Van Aalten B.V., kwam de planning en uitvoering van het transportbedrijf in het geding. Na goed overleg met collega-bedrijf Remie Transport hebben wij voor het transportbedrijf en zijn chauffeurs deze oplossing gevonden.


IVECO S-WAY, uw thuis weg van huis

Met een gloednieuwe cabine, uitstekende brandstofefficiëntie en geavanceerde technologie en connectiviteit, is de IVECO S-WAY truck een complete transportoplossing. Hij is ontworpen om bestuurders een uitstekend leven te bieden aan boord en biedt een winnende oplossing aan eigenaars door zijn competitiviteit en Total Cost of Ownership.

Het is de droomtruck van elke bestuurder: ontworpen naar hun behoeften is de nieuwe cabine ruim en rijk aan comfortfuncties en geavanceerde technologieën. Het is echt je thuis weg van huis. De IVECO S-WAY is 100% verbonden, waarmee een nieuw tijdperk aanbreekt op het gebied van wagenparkbeheer en connectiviteit aan boord. Dankzij de geavanceerde connectiviteit hebben de chauffeurs altijd contact met hun fleetmanager, IVECO-ondersteuningsspecialisten en dealernetwerk, zodat ze nooit alleen op pad zijn.

Een geheel nieuwe cabine die aerodynamische prestaties naar een nieuw niveau tilt, waardoor de uitstekende brandstofefficiëntie van het voertuig met nog eens 4% toeneemt.

Hij is vanaf de grond opnieuw ontworpen om meerdere voordelen voor klanten te bieden, van brandstofbesparing en lagere totale eigendomskosten (TCO) tot grotere bestuurdersveiligheid.

Elk detail van de buitenkant van de cabine is zorgvuldig onderzocht om de luchtweerstand te minimaliseren.

  • Het nieuwe dak is perfect geïntegreerd in de voorkant van het voertuig
  • Een frontrooster met hoge radiushoeken en zijribben
  • Een nieuw meerdelig bumperontwerp met geïntegreerde deflectors
  • Geoptimaliseerde aerodynamische set en sideskirts met rubberen verlengstukken
  • Full led-koplampen
  • Nieuw deurontwerp dat doorloopt tot de tweede stap
  • Geïntegreerde parkeerkoeler

De IVECO S-WAY is ontwikkeld met een sterke focus op de bestuurder. De nieuwe cabine is opnieuw ontworpen en versterkt om een hoog niveau van passieve veiligheid te garanderen.

Het nieuwe ontwerp biedt ook beter direct zicht voor de bestuurder met de door de zijruiten en achteruitkijkspiegels uit één stuk.


 

 
E-mailen
Bellen