Autobedrijf van Aalten B.V. Huissen
 

Nieuws.

Autobedrijf van Aalten op schoolbezoek bij IKC de Abacus in Huissen.

Ieder kind kan worden wat hij/zij wil, dat is het thema van de Kinderboekenweek 2021. Ter gelegenheid hiervan hebben papa's, mama’s, opa's en oma's bij IKC de Abacus vertelt over hun beroep. Ook autobedrijf van Aalten was afgelopen vrijdag van de partij. Na een kort verhaaltje mochten de kinderen van groep 5  als echte chauffeurs in de vrachtwagen zitten en zelf eens ervaren wat nou een dode hoek is. Nu maar hopen dat er een toekomstige vrachtwagenchauffeur of monteur bij zit. 🙂

school1
school1
school2
school2


Zonnepanelen

Met het plaatsen van 92 zonnepanelen zijn wij als Autobedrijf van Aalten weer een stap verder met het verduurzamen van ons bedrijfspand. Hiermee dragen wij niet alleen bij aan een beter milieu maar besparen we ook in de energiekosten.

    
Remie Transport neemt transportopdrachten en chauffeurs Van Aalten’s Internationaal Transportbedrijf over.

Vanaf 1 september 2019 heeft Van Aalten’s Internationaal Transportbedrijf B.V. haar opdrachten en chauffeurs in goede harmonie ondergebracht bij Remie Transport B.V. in Huissen. Door het groeiend aantal klanten en aangeboden voertuigen bij Autobedrijf Van Aalten B.V., kwam de planning en uitvoering van het transportbedrijf in het geding. Na goed overleg met collega-bedrijf Remie Transport hebben wij voor het transportbedrijf en zijn chauffeurs deze oplossing gevonden.
 

 
 
E-mailen
Bellen
Map