Autobedrijf van Aalten B.V. Huissen
 

Service.

Reparatie en onderhoud. 

Als erkend IVECO dealer doen wij al het onderhoud en reparaties van uw light of heavy IVECO voertuigen. Uw truck of bedrijfswagen komt stil te staan en deze moet weer rijden. Onze 24-uurs service zorgt ervoor dat wij uw voertuig zo spoedig mogelijk kunnen repareren en u weer gebruik kunt maken van uw truck of bedrijfswagen. Voor een volledig onderhoud van uw voertuig kunt u in onze volledig uitgeruste werkplaats terecht. Onze monteurs zijn in het bezit van alle benodigde diploma’s en worden regelmatig bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. 

Gerard
Gerard
Gudo (3)
Gudo (3)
Martijn (2)
Martijn (2)
Raymon (2)
Raymon (2)


Als IVECO-dealer hebben wij vanzelfsprekend voor alle IVECO bedrijfswagens de nieuwste diagnose-apparatuur in huis. Als u gekozen heeft voor een ander merk dan maakt dat voor ons geen verschil; ook die bedrijfswagens, oplegger, aanhangwagens en campers zijn bij ons van harte welkom.  Met behulp van onze universele diagnose-hardware kunnen wij aan het merendeel van de niet IVECO voertuigen service verlenen. Tevens kunnen wij het keuren en onderhoud aan uw laadklep en koelmotor voor u verzorgen.

 • Werkplaats (1)
 • Werkplaats (3)
 • Werkplaats
 • Samenwerken (3)
 • Raymon (5)
 • Samenwerken (1)
 • Martijn (3)
 • Gudo (4)
 • Gudo (2)
 • Raymon (4)
 • Werkplaats (2)

  

APK en tachograaf.

Het RDW verplicht u periodiek uw bedrijfswagen, oplegger, aanhangwagen of camper wettelijk te laten keuren. De APK 1 is er voor zwaardere voertuigen en opleggers (boven 3.500 kg). Deze hebben vaak een specifiek doel en moeten daarom aan strenge veiligheidseisen voldoen. Vanwege een grotere motorinhoud hebben deze zwaardere voertuigen ook bepaalde milieueisen. Bij Autobedrijf Van Aalten kunt u uw zware of bijzondere voertuigen APK laten keuren door onze gekwalificeerde medewerkers, die net als uw voertuig periodiek hun technische vaardigheden moeten laten testen. De APK 2 keuring is voor voertuigen onder de 3.500 kg. Daar gelden in het algemeen dezelfde eisen voor, maar op sommige punten verschilt deze keuring van de APK 1. De APK keuring voor lichte bedrijfswagens, campers en aanhangwagens is bij ons in goede handen. De tachograaf dient net als uw voertuig periodiek wettelijk nagekeken te worden. Autobedrijf Van Aalten ijkt zowel uw digitale als uw analoge tachograaf.

 

24-uurs service en onderdelenlevering.

Wij staan 24 uur voor u klaar. Ook bij geval van pech, kunt u ons ten alle tijden bellen. Wij zullen proberen u weer op weg te helpen of slepen uw voertuig af naar onze werkplaats om daar uw voertuig verder te repareren. In geval van een strandingsgeval in het buitenland kunnen wij u van dienst zijn, door zelf of eventueel een collega monteur naar u te sturen.

IVECO heeft in de loop der jaren vele types voertuigen op de markt gebracht. Dit betekent dan een grote diversiteit in IVECO onderdelen. Bij Autobedrijf Van Aalten kunt u deze bestellen. U geeft ons de informatie, die wij nodig hebben en wij bestellen uw onderdelen voor een scherpe prijs. Heeft u toch een ander merk dan IVECO, dan bent u natuurlijk welkom voor het bestellen van de juiste onderdelen.

 

Airco.

Een goed werkende airco in uw auto is wel zo aangenaam. Dit verhoogt niet alleen uw comfort, maar zorgt er ook voor dat u als bestuurder fris achter het stuur zit. Heeft u het idee dat de airco niet meer zo goed koelt? Wij controleren en vullen uw airco graag voor u af!

 

 
E-mailen
Bellen
Map